donderdag 12 februari 2009

De kunst van de oorlogvoering


De mensen zijn opgehouden met leven om het overleven te verzekeren van een economie die verondersteld wordt garant te staan voor de overleving van de mens als soort. Zij hebben de natuur beroofd van haar grondstoffen die zij hen onbeperkt had kunnen schenken op voorwaarde van de grondstoffen te hernieuwen; zij hebben de natuurlijke grondstoffen verminkt zoals zij tezelfdertijd de vrouw en het kind verminkten en hun eigen menselijkheid.

Zij hebben, met de dorst naar winst en macht die hen vreemd maakte aan henzelf, de planeet geplunderd tot op de tolerantiedrempel waar voorbij er hen niets meer rest dan de waanzin van de zelfvernietiging of de beslissing zich te hercreëren.

De vooruitgang in de kunst en de wetenschap van de oorlogvoering is niets anders dan de regressieve vertaling van de wil te vechten om mens te worden.

De alomtegenwoordige vrije-markt plant een planetaire kerkhofvrede met geen ander geweld dan alles stilaan te verstikken onder de maliën van de rentabiliteit. Het is een door ingehouden woede toegestane en lucratieve dood.

tancredo infrasonic

Geen opmerkingen: